Content Coaching
Persoonlijke groei in de buitenlucht
 

De coach

 

 

Annette begeleidt als sociaal pedagogisch werker al zo’n 20 jaar, met hart en ziel, mensen met een specifieke zorg- of begeleidingsvraag. 

In 2017 is zij haar eigen welzijnspraktijk Content Coaching gestart en is ze de coachopleiding Equine Assisted Coach gaan volgen aan Educatief Centrum Keulseweg waar ze in juni 2018 met vlag en wimpel is geslaagd. 

Waar ze voorheen vooral mensen bereikte met een medische indicatie is ze zich in haar eigen praktijk gaan focussen op het welzijn van een andere doelgroep: mensen die het verlangen voelen naar antwoorden en persoonlijke groei. Die nieuwsgierig zijn naar wat er nog meer is en niet vies zijn van een beetje hulp. Mensen die actief worden wanneer hun onderbuikgevoel ze vertelt dat het niet lekker loopt en hiermee aan de slag durven. Daar zijn mensen op hun best en daar is coaching het meest zinvol. 

Naast dat de inzet van de kennis, vaardigheden, ervaring, een stevige basis zelf- en naastenliefde én paardenkracht ontzettend effectief is, is coaching onder begeleiding van Annette vooral ontzettend leuk! Antwoorden dienen zich vaak pas aan als er ruimte is voor humor, relativeringsvermogen en acceptatie. Dit maakt een probleem luchtig, tastbaar en beter te behappen. En daarvoor ben je bij Annette en dus bij Content Coaching ontzettend aan het goede adres. Haar liefde en enthousiasme voor haar vak en voor jou zijn absoluut voelbaar. 

* Ervarings-- en oplossingsgericht * Doeltreffend * Dynamisch * Intuïtief * Doortastend * Professioneel * Geduldig * Zonder oordeel*  * Luchtig * Leuk * Goud eerlijk en oprecht *
 

 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn