Content Coaching
Persoonlijke groei in de buitenlucht
 

Wie ben jij?

Waarschijnlijk heb je je leven lekker op de rit of ben je daar in ieder geval druk mee: werk, studie, een partner? En je vindt vast dat je nog echt even naar de sportschool moet deze week. Wellicht heb je Kinderen (jazeker, met een hoofdletter). En daarnaast wil je je sociale leven natuurlijk nog de broodnodige aandacht geven die het verdient. 

Het zit er dan ook dik in dat je dagen bom en bomvol zitten. 

Hoe werkt dat voor jou? Hoe doe je dat, al die bordjes draaiende houden? En werkt het een beetje voor je? Ik wil weten wie er achter die superheld van alledag zit. 

Hoe pas jij jezelf in die drukke dagen? Hoe zit het met jouw wensen? Jouw passie? Kun jij jezelf in alle hectiek zichtbaar blijven maken?  Pas jij überhaupt wel in jouw drukke leven? Als het antwoord op deze vragen "uuuuh", "nee", "nauwelijks" of "niet voldoende" is, wordt het tijd om jezelf eens flink achter de oren te krabbelen. 

Duik met mij in jouw verhaal en ontdek hoeveel leuker het allemaal gaat worden als je leert hoe jij jezelf in je dagen kunt gaan passen. Op jouw manier. Waar jij blij, uitgerust, ontspannen en content van wordt. Want zo goed als jij voor iedereen zorgt, kun jij ook voor jezelf leren zorgen.                                                     

Wie je ook bent, ik vind je nu al leuk.      

                            

Zullen we dan maar? 


 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn