Content Coaching
Persoonlijke groei in de buitenlucht
 

Overige Informatie

 

 

KREAC/NOBCO

Het kwaliteitsregister voor de Equine Assisted Coach is een register voor coaches en therapeuten, die de erkende NOBCO/EMCC geaccrediteerde opleiding Equine Assisted Coach met succes hebben afgerond en van het coachen met behulp van paarden hun beroep hebben gemaakt. Het doel van het Kwaliteitsregister is het bevorderen van transparantie, kwaliteitsbewaking en professionalisering van het vak Equine Assisted Coach. Aan deze registratie is een beroepsprofiel en een ethische code verbonden waarnaar de Equine Assisted Coach werkt en handelt.  

Betalingsvoorwaarden

Betaling geschiedt contant of via bankoverschrijving. Je wordt bij bankoverschrijving vriendelijk verzocht het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen over te maken naar IBAN NL70KNAB0259366072 t.n.v. Content Coaching Zaandam onder vermelding van notanummer. 

Klik hier voor de volledige betalingsvoorwaarden.

Privacybeleid

Europese regelgeving rondom privacybescherming is sinds 25 mei '18 beschreven in de AVG wet. 

Content Coaching hecht grote waarde aan transparantie, vertrouwen en bescherming van dat wat beschermt dient te worden. Het privacybeleid van Content Coaching kun je hier lezen.

Ethische code

Klik hier voor mijn persoonlijke ethische code waarnaar ik met liefde en  naar eer en geweten werk.

Pro-claimer   

Aan disclaimers doe ik niet. Ik ben persoonlijk namelijk hartstikke verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Mocht er iets niet kloppen of heb je ergens hinder van ondervonden, neem dan hier contact met me op zodat we aan de slag kunnen met de oplossing. 


Content Coaching is ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer 68835019
 


 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn