Content Coaching
Persoonlijke groei in de buitenlucht
 

Unieke werkwijze

Als je bij Content Coaching een sessie doet is de kans groot dat je naast een paard komt te staan. Of twee. Of een kudde. 


Coachen met behulp van paarden is een fijne, zeer effectieve manier om jezelf bewust te worden van de vaste patronen in je leven. Die bewustwording is de kickstart van nieuwe, beter voelende patronen en gedragingen. 

Hiervoor heb je helemaal geen ervaring met paarden nodig. Je hoeft ze zelfs niet eens leuk te vinden en ook angst hebben voor paarden is geen belemmering om baat te hebben bij deze unieke benadering. Sterker nog, het blijkt keer op keer juist extra effectief te zijn.


Tijdens de sessie bij de paarden komen allerlei zaken die we in het dagelijks leven tegenkomen op een natuurlijke manier aan 't licht: (zelf)vertrouwen, assertiviteit,  grenzen, probleemoplossend vermogen enzovoorts enzovoorts. 

Het paard zal je geduldig en zonder oordeel laten zien welk effect jouw gedrag heeft op jouzelf en op jouw omgeving. Je hebt tijdens de sessie de vrijheid om te oefenen en te experimenteren met oud én nieuw gedrag. 


Hoe doen paarden dat dan?

Paarden hebben een zeer sterk sociaal instinct en ze zijn vrij van oordeel. Ze kennen en hebben geen verwachtingen, simpelweg omdat ze alleen maar in het hier en nu kunnen zijn. Iets wat mensen veel moeilijker afgaat o.a. omdat ons enorme denkvermogen verleden, heden én toekomst kent en dit onbedoeld ruis op de lijn veroorzaakt.

Paarden hebben dat dus niet. Ook zijn zij hun oerinstinct als prooidieren nooit verloren en zijn daardoor meesters in het 'lezen' van de energie in hun omgeving met als doel hun eigen veiligheid te waarborgen. Dit maakt dat een paard altijd puur zal reageren op hoe jij je voelt en gedraagt. In dat ene moment. Telkens weer. 


Voor wie?

Paardencoaching is geschikt voor iedereen. Het leent zich uitstekend voor zowel individuele trajecten als (zakelijke) teamsessies of duocoaching. 

Als je behoefte hebt aan bewustwording en het openbreken van oude patronen is paardencoaching de meest effectieve vorm van coaching.

Wil je kennismaken met de fascinerende manier van coaching of heb je nog vragen neem dan  hier contact met me op. 


Content Coaching werkt vanuit een holistisch mensbeeld. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Holistisch wil zeggen dat je lichaam en geest één zijn. Als je je zorgen maakt over iets, dan kun je buikpijn krijgen. Dát dus. Alles hangt met elkaar samen. Alles is verbonden.

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn