CONTENT COACHING

Coaching Begeleiding Training

Wie ben ik?

 

 

Mijn naam is Annette. Ik ben 44 jaar en woon met mijn kinderen Marloes (11) en Maarten (7) in Zaandam. Een geboren en getogen Saense.

Je hebt van die mensen die van jongs af aan al weten wat ze later willen worden. Ik ben niet één van die mensen. Het heeft bij mij heel wat omzwervingen gekost voordat ik de stoute schoenen durfde aan te trekken om voor mezelf te beginnen. 

Op mijn 25e ben ik uit het toerisme gestapt en welzijn ingedoken. Een schot in de roos. Mensen hebben mensen nodig. Ik heb dus mensen nodig en mensen hebben mij nodig. Ik vind het iedere dag weer een voorrecht om mijn talenten te mogen inzetten om mensen te raken!

Waar ik me voorheen voornamelijk op (speciale doel-)groepen heb gericht, bereik ik in de coachingspraktijk over het algemeen mensen individueel. 1-op-1. Heel persoonlijk en dichtbij.

Ik bereik vooral mensen die alle bordjes van het leven draaiende proberen te houden, daarbij in meer of mindere mate stress en hinder ervaren en behoefte hebben aan een nieuw perspectief. Soms valt er namelijk gewoon een bordje. Of twee. Zo gaat dat in de circusact die leven heet. Bordjes vallen en worden weer opgepakt, gelijmd of weggegooid. De scherven vertellen het verhaal. Die scherven en het opruimen ervan verdienen de volle aandacht. De mijne en de jouwe. 

Ondanks dat ik mijn eigen coachingspraktijk run, heb ik de speciale doelgroepen niet los gelaten. Ik ben als oproepkracht verbonden aan De Prinsenstichting, een stichting die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze combinatie brengt zo'n prettige balans in mijn dagen dat ik volmondig kan zeggen dat ik doe waar ik blij van word.

Ik ben in mijn spreekwoordelijke nopjes. Content dus! Jij ook?